AK Parti İl Bşk. Ali Bakan'dan Esnafa Umut Dolu Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakan' Bu şehirde esnaf ayakta durursa, Malatya daha güçlü olur'

          AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakan, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i makamında ziyaret etti. Ziyarette esnafların beklentileri, şehrin ekonomik canlılığı ve sanayi sitelerinin geleceği üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

        Deprem sonrası yeniden ayağa kalkan Malatya’da esnafın yükünü hafifletecek adımların büyük önem taşıdığına dikkat çekilirken, sanayi sitelerinin acilen tamamlanıp iş yerlerinin esnafa teslim edilmesi gerektiği vurgulandı.

        Ayrıca yapılacak yeni sanayi dükkânlarının 250 ila 500 metrekare arasında planlanması yönündeki talepler de gündeme getirildi.

       AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Ali Bakan, esnafa her zaman destek olduklarını belirterek“ Malatya’mızın ticari hayatını yeniden güçlendirmek, esnafımızı daha modern iş yerlerine kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu şehirde esnaf ayakta durursa, Malatya daha güçlü olur” dedi.

       Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek“ AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan’ı misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Esnaflara desteği bizlere moral veriyor. Esnafın sorunlarına gösterilen ilgi, Malatya ekonomisinin geleceğine güven katıyor.

        Malatya’mızın ticaretinin devam edebilmesi için şehir içerisindeki esnaflarımızın işyerlerinin acilen yapılarak taşınması sağlanmalıdır. Bundan dolayı işyeri kiraları durdurulur. Esnaflarımızda kısa sürede eski günlerine gelirler.

       Sanayi sitelerinde yapılacak olanlarında 250 ila 500 metrekare arasında olması Sanayi esnaflarımızın ihtiyacını göreceği gibi beklentileri ve talepleri bu yöndedir.

       Malatya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifimiz 21.08.2025 tarihi itibarıyla  1 Milyar liranın üzerinde Esnafa ve Sanatkarlara Kredileri verilmiş olup Hazine Destekli kredilerin ise hammaddeye kullanılması için verilmesi müjdesini de bekliyoruz.

        Ayrıca şu an Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifimiz İzzetiye Mah. İkbal Sk. No: 5 Kat: 2 (Eski Maliye Karşısı, Başharık Minibüs Durağı Yanı) adresinde hizmet vermektedir.” ifadelerini kullandı.

        AK Parti’nin vizyoner yaklaşımıyla esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösteren bu ziyaret, Malatya’da büyük takdir topladı.
 

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!