AK Parti Yeşilyurt Kadın Kollarından Gazze'ye Yardım Kermesi

'İnsanlık İçin Bir Araya Geldiler: AK Parti Yeşilyurt Kadın Kollarından 'Gazze'ye Yardım Kermesi'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ve Yönetimi Gazze’ye yardım elini uzatmak için duyarlılıkla hareket etti. 

           Yeşilyurt AVM önünde düzenlenen etkinlikte, AK Parti Kadın üyeler tarafından yapılan el emeği ürünlerin satışıyla gelir elde edilerek Gazze’de yaşanan insanlık dışı katliamlara destek olmak amaçlandı.

          Kermese; Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de tam destek verdiler.

         Yoğun ilginin olduğu düzenlenen kermeste İsrail zulmünün bir an önce bitmesi ve Gazze’nin zulümden, işgalden kurtarılması temenni edildi.

         Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın, yaptığı açıklamada, “Gazze’de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalamayız. Bu tür etkinlikler, insanların yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiriyor. Ak Parti Yeşilyurt Kadın Kolları’nın bu anlamlı etkinliğine destek vermekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

         AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, “Gazze’de yaşanan zulme karşı sesimizi duyurmak için buradayız. Kadın kollarımızın özverili çalışmalarıyla elde edilen gelir, Gazze’ye ulaştırılarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılacaktır.” şeklinde konuştu.

        AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ise “Bu kermes, insanlık ve kardeşlik duygularımızın en güzel ifadesidir. Gazze’de yaşanan acıları unutmamak, onların yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Ak Parti olarak, her zaman mazlumların yanında olacağız ve yardımlaşma ruhumuzu her zaman canlı tutacağız.”

       Kermesin düzenleyen Ak Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ise, “Gazze’deki kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek adına bu kermesi düzenledik. Herkesin duyarlılığıyla, umut dolu yarınlar için bir adım attık.” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • kamil | 02 Haziran 2024 16:41

    Allah Hayrınızı Kabul Etsin. Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri...

BUNLARA DA BAKIN