Akçadağ'da Siyasete Yön Veren İsim Kenan Tugal'ın Başarısı

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal kısa sürede gösterdiği performans ile Akçadağ Belediye Başkanlığını yeniden AK Parti saflarına kattırdı.

      AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal kısa sürede gösterdiği performans ile Akçadağ Belediye Başkanlığını yeniden AK Parti saflarına kattırdı.

       Akçadağ ilçesinin önemli değerlerinden İş insanı Siyasetçi AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal 31 Mart yerel seçimlerinde Akçadağ ilçesinde siyasete yön veren isim olarak ön plana çıkarken İlçe Başkanlığına atanmasının ne kadar doğru ve isabetli olduğunu da göstermiş oldu.
 
       Uzun yıllardır AK Parti İlçe teşkilatının yeterince varlık gösterememesine bağlı olarak geçmiş dönem Belediyeyi kaybeden AK Partinin kalesi durumundaki Akçadağ ilçesi 31 Mart Seçimlerine kısa bir süre kala Kenan Tugal’ın AK Parti İlçe Başkanı olmasıyla birlikte yaptığı katkılar ve ekip çalışmaları 180 derece ivme kazanarak yerel seçimlerde yeniden Akçadağ Belediye Başkanlığını AK Partiye kazandırmasıyla devam etti.

         Bilgi birikimi yanında sözünün senet olarak kabul edildiği isim olan AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal’ın başarısı dikkatlerden kaçmıyor. Akçadağ İlçesini yeniden AK Parti’nin kalesi yapan İlçe Başkanı Kenan Tugal Akçadağ ilçesinde şu an siyasete yön veren isim olarak kabul ediliyor.
 

Yorumlar 2
Osman 15 Haziran 2024 16:41

Akçadağ'da karşılığı olan isim Kenan Tugal'dır. Adam Gibi adam

kamil 15 Haziran 2024 16:40

Kenan Tugal Başkan olmasaydı AK Parti Seçimi alamazdı. Bunu herkes biliyor...

Bakmadan Geçme