Akçadağ İlçesinde Eğitim Başarısı Yükseliyor

Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz'in gelmesiyle birlikte başarı ivmesi yakalayan İlçede Öğrenciler geleceğe daha iyi hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz’in gelmesiyle birlikte başarı ivmesi yakalayan İlçede Öğrenciler geleceğe daha iyi hazırlanıyor.

         Son yıllarda Eğitim kalitesinde ilçeler arasında sıralamalarda sonlarda yerini bulurken Akçadağ İlçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ramazan Cengiz’in gelmesiyle birlikte Eğitim kalitesinde ciddi bir artış ve akabinde başarılarda kendiliğinden gelmeye başladı.

          Özellikle saha çalışmalarına büyük önem veren, kırsal ve Merkez demeden okullarda öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelerek çalışmaları koordine ederek Başarı çıtasını yükselmesini sağlayan Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz okul ziyaretlerine devam ediyor.

           Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz ziyaretler kapsamında Yağmurlu İlkokulu ve Şeyhler Aliseydi Güldaş Ortaokulunu ziyaret ederek Okul idarecileri ve Öğretmenlerle bir araya geldi. Okullarda çeşitli alanlarda başarı sağlayan öğrencileri de ödüllendiren Cengiz çeşitli hediyeler verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN