AKCADAĞDER Anneleri Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Gününde Akçadağlı Anneleri unutmadı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Gününde Akçadağlı Anneleri unutmadı.

        Malatya’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor. Anneler gününde Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunan AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri ev ziyaretleri yaparak anneler karanfil dağıttı.

        AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Yılda bir gün değil her gün Annelerimizi hatırlamalıyız. Annelerimiz bizlerin başımızın tacıdır. Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır.

        Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Anne demek İlk Öğretmen, Evin Reisi yani bizlerin her şeyi demek. Eli öpülesi annelerimizi 365 gün hatırlamak hepimizin görevidir. Beslemeyi, sadakati, cesareti, büyütmeyi, sabır göstermeyi, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen tek varlık annelerimizdir.

         Akçadağ Dayanışma Derneği olarak Akçadağ ilçemizdeki annelerimize ziyaretlerde bulunduk. Ellerini öperek hayır dualarını aldık. Karanfil dağımı gerçekleştirdik ve bizden isteklerini dinledik. Bizleri canından bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan ve geleceğe hazırlamak için karşılıksız sevgi veren, beklentisiz emek harcayan annelerimizin hakkı asla ödenmez. Allah Annelerimize uzun ömürler, ebediyete intikal etmiş annelerimize ise Rahmet etsin. “
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Adem Karaca | 14 Mayıs 2024 22:33

    Abi bu akp murat abinin hakkini yedi bunların yatacağı yer yok çalışkan insanı getirmediler kendisine biat eden istediler

  • Ferhat | 14 Mayıs 2024 21:50

    Helal olsun AKÇADAĞDDER e ve Murat Maskar'a adam gibi çalışıyorlar Akçadağın her konusunda sahada milletin yanındalar. seçilmişlerden yetkililerden daha faydalı işlere imza atıyorlar.

BUNLARA DA BAKIN