AKÇADAĞDER Genel Başkanı Maskar'dan Ankara'da Önemli Ziyaretler

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar' Akçadağ'ın sorunlarının çözüm için Ankara'da temaslarda Bulunuyoruz'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

        AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ’ın sorunlarının çözüm için Ankara’da temaslarda Bulunuyoruz” 

         Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ ilçesinin ortak paydası Akçadağ Yardımlaşma Derneği İlçenin sorunlarını gündeme getirmesiyle, hemşerilerinin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalarıyla  biliniyor.

MASKAR” AKÇADAĞ AYAĞA KALKMAK ZORUNDA”

          AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Suver i ziyaret ederek Akçadağ’ın sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

           6 Şubat depremlerinde en fazla hasar alan ilçelerden Akçadağ’ın geleceğiyle ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar ile ilçenin sorunlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Suver’e aktaran AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Suver i ziyaret ettik.

        Akçadağ ilçemizin sorunlarını Bakan yardımcımız Sayın Hasan Suver’e ilettik. Akçadağ’a yapılacak hizmetler hakkında önemli bilgileri bizlerle paylaştı.  Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Akçadağ’ın bir an önce ayağa kalkması en büyük dileğimiz.  Akçadağ için her yere gideriz. ”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN