AKÇADAĞDER Hemşerileriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dün olduğu gibi bu günde Akçadağ ilçesinde Aile buluşmalarına önem vererek hemşerileriyle buluşuyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dün olduğu gibi bu günde Akçadağ ilçesinde Aile buluşmalarına önem vererek hemşerileriyle buluşuyor.

         Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde Aile buluşmaları programlarına devam ediyor.

         Ramazan Bayramına sayılı günler kala Akçadağ ilçesinde Ev ziyaretleriyle Aileleri ziyaret eden heyet istişare ederek sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyorlar.

         Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar”  Akçadağder olarak İlçemiz merkez'de aile ziyaretlerine devam ediyoruz. Dün olduğu gibi bu günde hemşerilerimizle birlikteyiz. Aile ziyaretlerimize önem veriyoruz. Ecdadımızın” Komşusu aç iken yatan bizden değildir” sözüyle hemşerilerimize desteklerimiz devam etmektedir. 

         Bizler büyük bir aileyiz. Akçadağlı olmak ayrıcalıktır. Akçadağ ilçemizin tüm sorunlarına merhem olmak, Akçadağ üzerinden yanlış hesap içerisinde olmak isteyenlere de dur demek için kurulmuş bir derneğiz. 

        Gönüllülük esasına göre çalışan yönetim kurulu üyelerimizle birlikte durmadan, Yorulmadan, Bıkmadan Akçadağ’a ve hemşerilerimize hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Doğru yapılan işlerin yanında yanlış yapılanların da karşısında olacağız.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ÜMÜT | 07 Nisan 2024 16:56

    Malatya'da en iyi çalışan dernek. Murat Başkan ve Ekibi Akçadağ için bulunmaz isimler. Tebrikler...

BUNLARA DA BAKIN