AKÇADAĞDER Yönetiminden Başkan Prof. Dr. Geçit'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar' Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit'e yapacağı hizmetlerde güveniyoruz, Yanındayız.'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

       31 Mart yerel seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen ve herkesin yakınen tanıdığı hizmet adamı Malatya’nın yetiştirdiği önemli Akademisyenlerden Prof. Dr. İlhan Geçit’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken bir ziyaret te Akçadağ Dayanışma Derneği Genel merkez yönetiminden geldi.

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Bugün Malatya’mızın önemli değerlerinden Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit’i yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. 

        Yeşilyurt ilçemizde 3 te bir çoğunlukta Akçadağlı hemşerilerimiz ikamet etmekte. Önemli bir nüfus yoğunluğu var. Sayın Başkanımıza Akçadağlı bir ismi Sayın Hasan Atay’ı Belediye BAŞKAN Yardımcısı olarak görev vermesi bizlere verdiği değeri ve önemi göstermiştir. 

        Sayın Başkanımıza Akçadağlı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Her daim Sayın Başkanımızın yapacağı güzel hizmetlerinin yanında olacağımızı belirtiyor kendisine güveniyoruz. Burada Yeşilyurt İlçemiz başta olmak üzere Malatya kazanacaktır. Sayın Başkanımız Malatya’yı çok iyi bilen gönüllere dokunmuş bir isimdir. Allah hizmetlerini daim etsin diyoruz.” 

PROF. DR. GEÇİT” BİRLİKTE HAREKET EDEREK YEŞİLYURT’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ” 

         Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Malatya’nın önemli STLK’larından AKÇADAĞDER’in kıymetli yöneticilerini misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Sayın Murat Maskar ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.

         Yeşilyurt ilçemizde önemli yoğunlukta Akçadağlı nüfusu var. Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bu göreve gelirken ayrım yapmadan istişare ederek, halkımıza ve Başta Yeşilyurt’umuz olmak üzere Malatya’mıza hizmet etme sözünü verdik.

         Yeşilyurt’ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacağız. Yeşilyurt Belediyesi ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızla sürekli bir iletişim ve iş birliği oluşturma amacındayız. Sorunların hızlıca çözümü için başlatılan istişare toplantılarını önemsiyoruz.

                 Yeşilyurt’u topyekün ayağa kaldırmak için önceliğimiz birlik ve beraberlik içerisine hareket etmek olacaktır. Hizmetlerimizi hayata geçirirken her zaman ifade ettiğimiz gibi birlikte karar vereceğiz, birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğiz.

          en büyük hedefimiz daha güzel ve daha çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa etmek.
Bütün hemşerilerimizin güzel, modern ve yaşanabilir alanlarda güvenli bir hayat sürmesi en büyük isteğimizdir. Bunu da birlikte başaracağız.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN