Akın' Neyin Peşindesin İnsanoğlu, Bu Kin Bu Öfke Niye'

MATHAP Genel Başkanı Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın günümüzdeki çekişmelere, hasetliklere ve kindarlığa dikkat çekerek' Ey İnsanoğlu Neyin Peşindesin?

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          MATHAP Genel Başkanı Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın günümüzdeki çekişmelere, hasetliklere ve kindarlığa dikkat çekerek” Ey İnsanoğlu Neyin Peşindesin? dedi.

        Başkan Akın“ Bu zamanda gereksiz, anlamsız ve absürt tüm kavgaları yem yeşil yapraklara yazmak isterdim; son baharda yapraklar kuruyup, yazılar kaybolup, çürüyüp ve yok olup gitsinler diye. 

          Bu zamanda saçma sapan öfkeleri, kindarlıkları ve tüm hainlikleri bulutların üzerine yazmak isterdim; yağmurlar yağsın, bulutlardaki yazılanlar biran evvel silinip, kaybolup ve yok olup gitsinler diye. Bu zamanda delicesine takıntı haline gelen nefret, istememezlik ve tüm kıskançlıkları karların üstüne yazmak isterdim; güneş tüm ihtişam’ı ile açsın, eritsin ve bir an önce yok etsin diye.

          Bu zamanda tüm insanlıkları, dostlukları ve sevgileri yeni doğacak olan bebeklerin üzerine yazmak isterdim; onlar her daim büyüsün, her yerde bir an önce çoğalsın ve tüm dünyayı sarıp sarmalasınlar diye.

           Herşeyin bir vakti ve sonu olan bu fani dünyada yanına kar mı kalır sanırsın 3 günlük çıkarcılık işlerin ve menfaatler için Fırıldak olmaya değer mi Ey İnsanoğlu Neyin Peşindesin Bu Kin Bu Öfke Niye? At Ölür Meydan Kalır Yiğt Ölür Şanı Kalır Peki Sen Neyin Peşindesin? ”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN