Alanya Huzurevi Müdürlüğü Bocce Takımı Turnuva Birincisi

2023 Yetişkin Gençler Bocce Finalistleri, Alanya İlçesinde Ağırlandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak Malatya’da kurumu Kurumsal bir yapıya kavuşturtan akabinde başarılı çalışmalarıyla gönüllere dokunarak herkesin takdirini kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak başladığı görevinde kısa sürede başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

          2023 Yılında 6. Yetişkin Gençler Bocce Ligi finali Manavgat İlçesi Side’de gerçekleştirilmişti. Gerçekleşen turnuvada, İlk 4’e kalan takımlara ödül olarak verilen Antalya’da 1 haftalık tatil programı gerçekleştirildi.

        2023 Yılında Finale Kalan Osmaniye Özden Huzurevi Müdürlüğü, Samsun Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğü, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Aksaray A. Kadir Üçyıldız Huzurevi Müdürlükleri huzurevi sakinleri ve personelleriyle birlikte Alanya İlçesinde, Alanya Turizm İşletmeciler Derneği (Altid) Başkanı Burhan SİLİ’nin desteğiyle ilçede bulunan 4 Otelde konakladır.

        Alanya İlçesinde ağırlanan huzurevi sakinleri Tekne Turu, Ören Yeri Gezileri vb. gibi etkinlikler yapıldı. Osmaniye Özden Huzurevi Müdürlüğü, Samsun Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğü, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Aksaray A. Kadir Üçyıldız Huzurevi Müdürlüğü ve Alanya Huzurevi Müdürlüğümüz arasında beşli takım olarak mini bir bocce turnuvasında yaşlılar doyasıya keyifli vakit geçirdiler.

        Turnuvanın finalini İl Müdürü Galip SÖKMEN inde izlediği turnuvada İl müdürü Sökmen emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Ayrıca katkı sunan Alanya Turizm İşletmeciler Derneği (Altid) Başkanı Burhan SİLİ’ye katkılarından dolayı plaket takdim etti.

           Final müsabakası Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Bocce takımı ile Alanya Huzurevi Müdürlüğü Bocce takım arasında yapıldı. Maç sonunda 6-5 galip gelen Alanya Huzurevi Müdürlüğü Bocce takımı turnuva birincisi oldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN