Altunkara' Büyük Sevgide Buluşalım'

Sancaktar Abdulvahap Gazi Kültür Eğitim Derneği tarafından 26 Mayıs 2024 ( Pazar ) günü 10. Sancaktar Abdulvahap Gazi'yi anma ve yaşatma etkinliği düzenliyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Sancaktar Abdulvahap Gazi Kültür Eğitim Derneği tarafından 26 Mayıs 2024 ( Pazar ) günü 10. Sancaktar Abdulvahap Gazi’yi anma ve yaşatma etkinliği düzenliyor.

         Her yıl binlerce gönül dostunun geldiği Baskil Kale köyündeki Sancaktar Abdulvahap Gazi türbesinde lokmalar pişerek gelen misafirlere ikram edilirken dualar eşliğinde gelenler manevi hava eşliğinde önemli bir günü idrak ediyorlar.

          26 Mayıs Pazar günü Elazığ Baskil Kale köyünde Sancaktar Abdulvahap Gazi Kültür Eğitim Derneği tarafından organize edilen etkinlik sabah saat 10 da başlayacak. 
 
        Etkinlik ile ilgili bilgiler veren Sancaktar Abdulvahap Gazi Kültür Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Caner Altunkara” Dernek olarak 26 Mayıs 2024 ( Pazar ) günü 10. Sancaktar Abdulvahap Gazi’yi anma ve yaşatma etkinliği düzenliyoruz.

           Peygamber Efendimiz’ in  (s.a.v.) sancaktarı; Sancaktar Abdulvahap Gazi Hz. Anma ve Yaşatma etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Başta İstanbul olmak üzere çevre illerden çok sayıda vatandaşlar gelecek. Hazırlıklarımız tamam.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN