Başkan Yağlıcı: Sahil Yolu Projesinin Akıbeti Ne Oldu?

Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Karakaya Baraj Gölü Kenarında yapılan ancak Yılan Hikayesine dönen Malatya Sahil Yolu Projesini gündeme getirdi.

Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Karakaya Baraj Gölü Kenarında yapılan ancak bitirilmesi Yılan Hikayesine dönen Malatya Sahil Yolu Projesini gündeme getirdi.

Sahil Yolu Projesinin hayata geçmesiyle birlikte baraja kıyısı olan köylerin gelişeceğini ve Malatya'nın hem turizm hem de mevcut kaynaklarını kullanma yönünden önemli bir noktaya geleceğini düşünüyorum diyen Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı' Bu projenin neden ilerlemediğini hepimiz merak ediyoruz. Hangi aşamada olduğunu artık şeffaf şekilde açıklasınlar. Yetkilileri göreve çağırıyorum' dedi.

Malatya'nın gözde alanlarından biri olmaya aday olan Sahil Yolu, Battalgazi İlçesi Karakaya baraj kenarında yer almasıyla doğayla iç içe bir yaşam alanı sunarken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bazı eksikliklerin ve aksaklıkların giderilmesi gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:' Malatya sahil yolu Projesi halkımızın nefes alabileceği çok kıymetli bir alan. Sahil yolu Kırgöz mevkisinde başlayıp, Atabey İskelesi'ne yaklaşık 15 kilometrelik bir mesafenin yıllardır düzgün bir ulaşımın sağlanmadığı bir yolumuz.

YAĞLICI' VATANDAŞIMIZIN SABRI KALMADI'

Burası sadece bir yol değil; Battalgazi'nin nefes alacağı, turizm ve ekonomi açısından gelişeceği bir hat. Ancak ne yazık ki yıllardır oyalanıyor. Her seçim döneminde gündeme geliyor, sonra unutuluyor. Vatandaşımızın sabrı kalmadı. Artık net bir tarih ve plan görmek istiyoruz. Beklenen Soru: Ne Zaman Bitecek?'

Yağlıcı, yerel yönetimleri göreve çağırarak, Karakaya Sahil Yolu Yine Yarım Kaldı. Bir an önce Malatya'ya ve Battalgazi İlçemize yakışır hale getirilmesi gerektiğini vurguladı:' Bölge sakinleri, sahil yolu sayesinde yaz aylarında hem ulaşımın rahatlayacağını hem de sosyal yaşamın canlanacağını düşünüyor. Esnaf ise yolun bir an önce açılmasıyla kıyı boyunca yeni işletmelerin açılmasını bekliyor' dedi.

Bakmadan Geçme