Battalgazi'de Yılan Paniği: Mahalleli Tedirgin
Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi Çalıkuşu Sokak son günlerde yılan paniğiyle sarsılıyor.
Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi Çalıkuşu Sokak son günlerde yılan paniğiyle sarsılıyor.
Orduzu Mahallesi Çalıkuşu Sokak'ta Bahçebaşı okul inşaatının yanında bulunan 6-7 evde ortaya çıkan yılanlar, mahalle sakinlerini korku ve endişeye sürükledi.
Nereden geldiği belli olmayan ve Yaklaşık 4 gündür evlere giren yılanlarla mücadele eden vatandaşlar, kendi imkanlarıyla bazılarını öldürdüklerini belirtti. Ancak daha ne kadar yılan olabileceğini bilmediklerini söyleyen mahalle sakinleri, büyük bir tedirginlik yaşadıklarını ifade etti.
Gece uyumakta zorlandıklarını dile getiren mahalle halkı, 'Çocuklarımız ve bizler huzursuzuz, akşamları uyuyamıyoruz. Tedirginlik içindeyiz. Yetkililerden yardım bekliyoruz' sözleriyle çağrıda bulundu.
Mahalleli, bir an önce gerekli önlemlerin alınarak yılan tehlikesinin ortadan kaldırılmasını istiyor.