Malatya Flaş Haber Yılın En İyileri Ödül Törenine Hazırlanıyor!

' Yılın En İyileri Ödül Töreni', 5 yıllık zorunlu bir aranın ardından Malatya Flaş Haber farkıyla yeniden hayata dönüyor!

Malatya'nın tarihinde ilk yerel Renkli Gazetesini çıkaran, Malatya'da ilkleri yapan Doğu Anadolu Bölgesinin en prestijli' Yılın En İyileri Ödül Töreni' İmtiyaz Sahipliğini Gazeteci Remzi Hayta'nın yaptığı Malatya Flaş Haber, geleneksel hale gelen ve her yıl büyük ilgiyle takip edilen 'Yılın En İyileri Ödül Töreni'ni 5 yıllık bir aradan sonra yeniden düzenliyor.

Bu yıl Aralık ayının ortalarında gerçekleşecek olan gecede; siyaset, bürokrasi, iş dünyası, medya ve sivil toplumdan öne çıkan 12 isme, 7 ayrı kategoride ödüller takdim edilecek. Ankara ve İstanbul'dan önemli konukların da katılması beklenen bu prestijli gece, Malatya'nın en seçkin organizasyonlarından biri olmaya aday. Jüri çalışmalarına başladı, heyecanlı bekleyiş resmen başladı!

MALATYA FLAŞ HABER'DEN MUHTEŞEM BİR DÖNÜŞ: YILIN EN İYİLERİ ÖDÜL TÖRENİ YENİDEN SAHNELERDE!

Malatya'da geleneksel hale gelen ve her düzenlendiğinde büyük ses getiren 'Yılın En İyileri Ödül Töreni', 5 yıllık zorunlu bir aranın ardından Malatya Flaş Haber farkıyla yeniden hayata dönüyor!
2000 yılından bu yana aralıksız olarak 18 kez düzenlenen ve Malatya'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olarak kabul edilen bu özel gece, pandemi süreci ve 6 Şubat depremleri nedeniyle bir süreliğine ara vermek zorunda kalmıştı. Ancak şimdi, kaldığı yerden çok daha güçlü bir şekilde geri dönüyor!

GÖRKEMLİ BİR GECE, DEĞER KATAN İSİMLER…

Bu yıl Aralık ayının ortalarında, Malatya'nın kalbinde, müzikli ve yemekli unutulmaz bir geceyle; siyaset, bürokrasi, medya, iş dünyası ve sivil toplum alanlarında öne çıkan 12 özel isim, emeklerinin ve başarılarının karşılığını alacak.

Bu büyük gecede ödüller, alanında uzman isimlerden oluşan bağımsız jüri tarafından titizlikle belirlenecek. Her biri kendi dalında Malatya'ya ve ülkemize değer katan isimler, alkışlarla, saygıyla ve coşkuyla sahneye davet edilecek.

BU YIL 7 DALDA ÖDÜLLER DAĞITILACAK:

Yılın Siyasetçisi

Yılın Bürokratı

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu (STK'sı)

Yılın İş İnsanı

Basın – Medya Ödülü

Jüri Özel Ödülleri

Toplam 7 dalda, 12 ödül sahibini bulacak!

ANKARA, İSTANBUL VE MALATYA BULUŞUYOR

Bu yılki organizasyon sadece Malatya ile sınırlı kalmayacak… Ankara ve İstanbul'dan önemli konuklar, protokol üyeleri, sanatçılar ve basın mensupları da bu görkemli gecede yer alacak. Etkinlik komitesi, şimdiden üst düzey temaslarına başladı bile!

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da ödül alacak isimlerin belirlenmesinde halkın beklentileri, şeffaf değerlendirme süreci ve kamuoyunun nabzı en büyük kıstas olacak.

BU GECEDE SADECE ÖDÜLLER DEĞİL, GÖNÜLLER DE KAZANILACAK!

Malatya Flaş Haber ailesi olarak, yalnızca ödül dağıtmıyor; değerli isimlerin, görünmeyen emeklerini sahne ışıklarına taşıyoruz. Bu gece, hem bir teşekkür, hem bir vefa hem de başarıya duyulan saygının nişanesi olacak.

Bu tören bir prestijdir, bu ödül bir markadır!

Aday mısınız? Adınız bu gecede anılacak mı?

Bekleyin, izleyin… Belki de bu yıl alkışlar sizin için yükselecek!

Bakmadan Geçme