PÜRDEF'ten Vali Seddar Yavuz'a Ziyaret
Vali Yavuz' Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu Bşk. Osman Dursun ve Beraberindeki Heyete Ziyaretleri İçin Teşekkür Ederim'
Pütürge Dernekler Federasyonu PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulu Malatya Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret ederek cumartesi günü yapılacak olan Pütürge 1. Bal Festivaline davet ettiler.
İstanbul'da önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu ( PÜRDEF ) Genel Başkanı Osman Dursun' Pütürge Dernekler Federasyonu olarak Malatya Valimiz Sayın Seddar Yavuz Beyi Ziyaret Ettik.
Malatya'nın 6 Şubat depremlerinden sonraki yeniden İmarı ve inşası için gösterdiği gayret ve hizmetlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ettik. Ayrıca şehrimize yapılan çalışmalarla ilgili önemli bilgileri bizlerle paylaşırken istişare etme imknımız oldu.
23 Ağustos Cumartesi günü Pütürge'de Yapacağımız Bal Festivaline Davet Ettik. Misafirperverliğinden Dolayı Kendisine Teşekkür Ediyoruz.'
Malatya Valisi Seddar Yavuz ise' Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu Bşk. Osman Dursun ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederim' dedi.
Pütürge'nin dünyaca ünlü, doğal ve katkısız balını tüm Türkiye'ye tanıtmayı hedefleyen festival, 23 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00'te Malatya'nın Pütürge ilçesinde Pütürge Belediyesi önünde gerçekleştirilecek.
Pütürge Dernekler Federasyonu, Pütürge Belediyesi ve Esenler Belediyesi ile ortaklaşa yapılacak Etkinlikte yöresel ürün stantları, kültürel gösteriler ve halk oyunlarının yanı sıra sahne performanslarıyla da renkli anlar yaşanacak.
Pütürge 1. Bal Festivalinin sunuculuğunu Ali Biricik üstlenirken, Ünlü sanatçılar Ahmet Satılmış, Kemal Akdoğan, Hakan İpek, Özlem Büyük, Malatyalı Feti, Azdin Erdoğan ve Aziz Karakaş unutulmaz sahne performanslarıyla katılımcılara müzik dolu bir gün yaşatacak.