Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Turan Kopal'dan İddialara Sert Tepki

Yeni Malatyaspor Başkan Yardımcısı Turan Kopal' üç beş kişi Turan Kopal'ı tanımıyorlar ya da bunlar Malatya hainleri'

Yeni Malatyaspor Başkan Yardımcısı ( 2. Başkan ) Turan Kopal Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamasında kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi. 2. Başkan Kopal' Çok değerli arkadaşlar dostlar değerli Malatyalı spor severler çok değerli Malatyaspor taraftarları bildiğiniz gibi 8 Haziran'da yeni Malatyaspor kongresinde siz değerli delegelerin oylarıyla seçilip göreve geldik göreve geldiğimizden bugüne kadar gecemizi gündüzü birbirine katarak yeni Malatyaspor kulübüne büyük katkılar sağladık.

Bugüne kadar da hiç kimsede 1 TL para talep etmedik. Öncelikle kulübümüzün transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı sözleşmesi devam eden ve biten futbolcularla masaya oturduk. Futbolcuların % 95'i ile anlaştık ve çok iyi de bir hoca ve teknik ekip getirdik.

Malatyaspor'un menfaatlerini düşünerek şu anda transfer tahtası kapalı olan iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum.

bir Futbolcumuz Emircan geçmiş yıllarda yaşamış olduğu sıkıntılarından dolayı ailesinin de izin vermemesinden dolayı takımdan ayrılmıştır lakin son zamanlarda kendini bilmez üç beş kişi benim kulüpte istifa ettiğimi sürekli sosyal medyada yaymaya başladılar özellikle şunu belirtmek istiyorum ya bu üç beş kişi Turan Kopal'ı tanımıyorlar ya da bunlar Malatya hainleri.

Hayatım boyunca girdiğim her işin sonuna kadar götürmüşümdür ve bunların da kim olduğunu kamuoyu iyi biliyor bunları da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Çok değerli futbolseverler ben şahsım olarak Turan Kopal olarak istenmediğim hiçbir yerde asla durmam sizler de ricamdır burada çoğunluk kal derse Malatya futbolunu kendi işim gibi her zaman olduğu gibi hak ve hakkaniyetten şaşmadan hizmet etmeye devam ederim.

Şayet çoğunluk istemediği takdirde de şerefimizle gitmesini de biliriz tercih siz çok değerli sporseverlerin takdirine bırakıyorum. Selamlar ve saygılar.

Bakmadan Geçme