- Haberler
- Özel Haber
- Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı YSK'dan Mazbatasını Aldı!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı YSK'dan Mazbatasını Aldı!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı beraberinde Mesut Adanur ve Erhan Demir ile birlikte Yüksek Seçim Kurulundan törenle mazbatasını aldı.
Anahtar Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı beraberinde Mesut Adanur, Fatma Akgün ve Erhan Demir ile birlikte Yüksek Seçim Kurulundan törenle mazbatasını aldı.
Geçtiğimiz hafta Anahtar Parti il binasında yapılan kongrede, Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığına atanan A. Erhan Yağlıcı, üyelerinin tam desteğini alarak seçime Mesut Adanur, Fatma Akgün, Erhan Demir gibi Malatya kamuoyunun benimsediği isimlerin girdiği listeyle katılmış ve yeniden başkan seçilmişti.
Başkan A. Erhan Yağlıcı ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Battalgazi İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatalarını alarak resmi olarak görevlerine resmen başladı. Tören sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Yağlıcı, partililere teşekkür ederek, Battalgazi için güçlü ve kararlı bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını vurguladı.
“Birlik ve beraberlik içinde, Battalgazi’ye en iyi hizmeti sunmak için göreve devam edeceğiz” diyen Başkan Yağlıcı, yeni dönemde teşkilatın daha da güçleneceğini belirtti.
Mazbata törenine partililer ve yönetim kurulu üyesi Mesut Adanur, Fatma Akgün, Erhan Demir’de katılarak Anahtar Parti’nin Battalgazi’de daha etkin bir rol oynayacağı mesajını verdi. İlçede birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmaların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.
Bakmadan Geçme





