Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinden Vali Vasip Şahin'e Ziyaret

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir' Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek yönetimi olarak Malatyalıların Fahri hemşerisi Ankara valimiz Sayın Vasip Şahin'i makamında ziyaret ettik.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya’da önce Pütürge Kaymakamlığı Akabinde Malatya Valisi olarak görev yapmış şimdi ise  Ankara Valisi olarak büyük hizmetlere imza atan Vali Vasip Şahin’i Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek Başkanı Hüseyin Özdemir ve yönetim Kurulu üyeleri ziyarette bulundular.

          Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir” Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek yönetimi olarak Malatyalıların Fahri hemşerisi Ankara valimiz Sayın Vasip Şahin'i makamında ziyaret ettik.

         Derneğimizin 70 yıllık faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulunduk. Sayın Vasip Şahin valim bilindiği üzere 2012 ile 2014 yıllarında Malatya’mızda görev yapmıştı Tüm Malatyalı hemşerilerimize selamlarını ilettiler. 

           Ankara’da Malatyalılarla iç içe olan ve etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Vasip Şahin Valimizin ziyaretleri sonrası ardından Vasip Valimizin yardımcısı Bekir Yıldız da bizi makamında ağırladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN