Ankara Hekimhanlılar Derneği Bşk. Uzunoğlu'ndan Malatya Derin Haber'e Ziyaret

her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermesiyle bilinen Ankara Hekimhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başarılı ve Çalışkan Başkanı Vahap Uzunoğlu Malatya Derin Haber'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Ankara’da Malatya’nın Kültürünü, geleneğini yaşatan Dernekler arasında bulunan ve Kapılarını her zaman hemşerilerine açık tutan, her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermesiyle bilinen Ankara Hekimhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başarılı ve Çalışkan Başkanı Vahap Uzunoğlu Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

          Hekimhan Kültürünü Ankara’da bulunan Hekimhanlı Hemşerilerine düzenledikleri sosyal etkinliklerle tanıtan ve Yardım ve destekleri ile adından büyük başarılar ve övgü ile söz edilen Ankara Hekimhanlılar Derneğinin sevilen başkanı Vahap Uzunoğlu ziyaret  için Geldiği memleketi Malatya’da Malatya Derin Haber’i ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret etti.

           Ziyarette Duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu“ Ankara faaliyet gösteren önemli hemşeri derneklerimizden Ankara Hekimhanlılar Derneğinin kıymetli başkanı Sayın Vahap Uzunoğlu abimizin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

          Hekimhanlılar Derneği Ankara’da Hekimhan kültürünü en iyi tanıtan hemşeri derneklerimizden. 6 şubat’ta ilk günden hemşerilerine yardımların ulaşmasını sağlayan Depremzede Ailelere yapmış oldukları yardım ve desteklerden dolayı, ayrıca eğitim konusunda yıllardır her yıl yüzlerce Hekimhanlı Üniversite öğrencilerine verdikleri burslarla ön plana çıkan Ankara  Hekimhanlılar Derneğinin değerli Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

           Ankara’da bu tür etkinlikleri bulunan dernekler parmakla gösterilecek sayıda az. Örnek bir dernekçilik yapmanızdan dolayı Sayın Başkanımız Vahap Uzunoğlu’nu Kutluyorum “ dedi.

         Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ise” Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’na Ankara ve Malatya arasında haberlerle hemşerilerimizle aramızda köprü vazifesi gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

            Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu’nun Malatya Derin Haber’i ziyaretine, gezi çalışması yapan ve Ankara’da iş faaliyeti gösteren YRP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan  Ankara’da arkadaşı olan Başkan Vahap Uzunoğlu ila ayak üstü güzel bir sohbet gerçekleştirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN