Arapgir Halkı Başkan Cömertoğlu İle Gurur Duyuyor

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden tüm boyutlarıyla gelişmesi ve kalkınması adına örnek gösterilebilecek çok sayıda hizmeti hayata geçirmeyi başardı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Kadim İlçe Arapgir’e şu ana kadar yaptıkları hizmetlerle Anadolu’nun köklü medeniyet merkezlerinden birisi olan Arapgir’in efsane Başkanları listesine adını altın harflerle yazdıran Haluk Cömertoğlu, bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan Adayı oldu.

          İnsan odaklı çalışmalarıyla Hakkaniyetli hizmet ve davranışlarıyla Arapgir ilçesini Gelecek yüzyıla sağlam temeller üzerine hizmetlerle inşa eden ve Arapgir’de herkesin takdir ederek benimsediği isim olan Başkan Cömertoğlu Bir belediye başkanı neyi değiştirebilir ki sorusuna en güzel yanıtı verebilecek isimlerin başında geliyor.

          Partiler üstü çalışmalarıyla halkla iç içe sadece Arapgir’in geleceğini ve halkını düşünerek projeleri hizmete dönüştüren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden tüm boyutlarıyla gelişmesi ve kalkınması adına örnek gösterilebilecek çok sayıda hizmeti hayata geçirmeyi başardı. 

          Köklü bir medeniyete ev sahipliği yapan ancak yıllar yılı ihmal edilen tarihi eserleri restore edip yeniden insanlığın kullanımına sunan Başkan Cömertoğlu, diğer yandan reyhan bitkisi üzerine yaptığı çalışmalarla da yerelde ciddi bir kalkınma hamlesini hayata geçirmiş oldu. 

          Arapgir’in meşhur üzümünün yanına, reyhan bitkisini de ekleyen ve sadece reyhan üreterek değil bu ürünü işleyip katma değeri yüksek hale getirerek ihraç eden, ayrıca Arapgir yöresine has yemeklerle de Gastronomi kültürüne coğrafi işaretlerle de artı değer katmaya devam eden Başkan Cömertoğlu, ilçe ekonomisine çok ciddi katkılar sağlamayı başardı. 

          İlçeye doğalgazı da kazandırarak temiz ve çevreci yönetimini perçinleyen Başkan Cömertoğlu, partiler üstü bir figür olarak hayatını adadığı Arapgir’ini daha da iyi noktalara taşımak için 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha CHP’den Belediye Başkan Adayı oldu.

           İlçede herkesin çok sevdiği ve büyük saygı duyduğu isim olan Efsane Başkan Cömertoğlu,” vatandaşlarımız bir dönem daha bize yönetme imkanı verirse yine onlarla beraber güzel Arapgir’imizi tüm yönleriyle gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. 

           Bu vesile ile birliğimiz daim olsun, neşemiz ve sağlığımız hep yerinde olsun gerisi elbette dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya devam edeceğiz “dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN