Arapgir İlçesi Başkan Cömertoğlu İle Hayat Buluyor

Tarihi geçmişiyle, doğal güzelliği yanında Naif insanların yaşadığı kadim ilçe Arapgir, Başkan Haluk Cömertoğlu'nun hizmetleriyle hayat bulmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Tarihi geçmişiyle, doğal güzelliği yanında Naif insanların yaşadığı kadim ilçe Arapgir, Başkan Haluk Cömertoğlu’nun hizmetleriyle hayat bulmaya devam ediyor. 

         Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun akılcı, ve planlı çalışmalarıyla Arapgir ilçesi her geçen gün gelişip büyümeye devam ederken ilçe halkı ise çalışmalardan dolayı memnunluklarını teşekkür ederek gösteriyorlar. 

         Arapgir ilçesinde temiz ve bakımlı çevre için temizlik ekiplerinin ilçe genelinde çalıştığını kaydeden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu” Her geçen gün gelişen ve büyüyen Arapgirimiz yarınlarına güvenle bakıyor.

        Yeşil alanların ve parkların varlığından daha önemli olan şey bakımlı olmalarıdır. Vatandaşlarımıza bakımlı ve şehir estetiğiyle uyumlu parklar ve yeşil alanlar sunmak için ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam ediyor. 

            Bir yandan da bulabildiğimiz her uygun alanı insanlarımızın nefes alabileceği parklar haline getirmenin mücadelesini veriyoruz. Bakımlı, tertemiz park ve yeşil alanlarımızı bizimle birlikte koruyan ve geliştirmemize katkıda bulunan Arapgirli hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ferhat | 07 Mart 2024 12:00

    Haluk Başkan efsane isim. Milletvekili olacak isim.

BUNLARA DA BAKIN