Aşık Bektaş Kaymaz Anısına Ödül Töreni

Arguvanlar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Âşık Bektaş Kaymaz anısına 3. Öykü Yarışması Ödül Töreni Ankara'da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Arguvanlar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Âşık Bektaş Kaymaz anısına 3. Öykü Yarışması Ödül Töreni Ankara'da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

           Arguvanlar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Âşık Bektaş Kaymaz anısına 3. Öykü Yarışması Ödül Töreni 05.05.2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

           Gazi Üniversitesi Konser Salonunda düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bir önceki dönem Anayasa Mahkemesi Üyesi Ayla Pektaş, Ankara 10. idare Mahkemesi Başkanı Nihat Bayram, Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu, Arguvan Vakfı Başkanı Abidin Inan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dr. Bülent Çelik, Dr. Bülent İnce, Dr. Zafer Atbaşı, iş insani Burçin Şahin, Kültür Bakanlığı sanatçısı Sercan Direk, İstanbul Eymir Köyü Dernek Başkanı Hacı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Malatya Dernekler Birliği Başkanı Battal Yıldız, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Haluk Akşit, Akçadağ dernek başkanı İbrahim Evin, Battalgazi Dernek Başkanı Naki Dikbaş, Doğanşehir Dernek Başkanı Naim Yurtçu, Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Yeşilyurt Dernek Başkanı Metin Alanyüz, Polat Dernek Başkanı Tacettin Ayhan, Ağılbaşı Dernek Başkanı Mehmet Gültekin, telgraflar ile mesajlarını gönderdiler.

          Dernek Başkanı Asim Aydoğdu’nun hoş geldiniz konuşmasının ardından kaymaz ailesi adına Âşık Bektaş Kaymaz’ın torunu Selçuk Kaymaz 'in konuklara teşekkür konuşmasının ardından Öykü Yarışmasında dereceye girenlere plaket ve ödülleri verildi.

         Daha sonra törenin ardından Sanatçı Erhan Yılmaz ve Cengiz Özkan katılımcılara Âşık Bektaş Kaymaz ve Arguvan türkülerinden oluşan türkü ziyafeti sundu.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN