Aydın Öztürk' Pütürge Bize Emanet'

Yeniden Refah Partisinden Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ü bağrına basan Pütürgeliler desteklerini her geçen gün artırarak kazanan Pütürge olacak dediler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Yeniden Refah Partisinden Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ü bağrına basan Pütürgeliler desteklerini her geçen gün artırarak kazanan Pütürge olacak dediler.

           Pütürge’nin yıllardır her türlü sorununda elini taşın altına koymaktan çekinmeyen, halkının yanında özü sözü bir olarak sözüne itimat edilen kanaat önderlerinden siyasetçi ve iş adamlarından Aydın Öztürk” Kapısı herkese açık ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen bazılarının belediyesi değil tüm Pütürgelilerin belediyesi olan bir iradeyi ortaya koyacağız. Pütürge Pütürgelilerindir.

ÖZTÜRK” SORUNLARIN HEPSİNİN ÇÖZÜMÜ BİZDE” 

       Pütürge’mizde yaşanılan bütün sorunları, sıkıntıları zorlukları çok, iyi biliyorum. Esnafımızın Halkımızın, çiftçilerimizin, Eğitimcilerimizin, Gençlerimizin ve Pütürge de yaşayan her bir ferdimizin ne sıkıntılar yaşadığını ne sorunlarla uğraştığının farkındayız.

         Yıl olmuş 2024 halen çözülmeyen en büyük sorunların başında gelen yol ve su ( Tarımsal ve İçme Suları ) Sağlık, eğitim ve en önemlisi de gençlerimize istihdam ve iş sözü tutulmayan sözleri ben sizin bir abiniz, bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Bu sorunların hepsinin çözümü bizde. 

         Biz atanmış, dayatılmış bir aday değiliz. Tek Gayemiz Pütürge’mize hizmet etmek ve halkımızın yaşadığı bütün sorunları çözüme ulaştırmaktır. 31 Mart’tan sonra Pütürge Belediyesini Halkımızla birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Ortak Paydamız Pütürge’dir.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN