Aydın Öztürk' Pütürge Bizim Sevdamız Hemşerilerimiz Bizim Başımızın Tacıdır'

Pütürge'nin yetiştirdiği önemli siyasetçi işadamı Aydın Öztürk'e hemşerilerinden sevgi seli. Gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanması ve gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi işadamı Aydın Öztürk’e hemşerilerinden sevgi seli. Gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanması ve gösterilen ilgi, samimiyet dikkatlerden kaçmıyor.

      Pütürge’ye hizmet borcumuz var diyen Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Gönül belediyeciliği ile bu makamları halkımıza sonuna kadar açacağız. Yapacağımız hizmetlerle gelecek yıllar Pütürgelilerin yılı olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizin tüm sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturarak başta yol ve su sorunu olmak üzere  hepsini çözeceğiz. Adil ve şeffaf yönetim anlayışıyla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz “ dedi.

PÜTÜRGE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ESKİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TANRIVERDİ’DEN ÖZTÜRK'E TAM DESTEK

         YRP Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk'" 31 mart 2024 yerel seçimleri için Pütürge AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylık sürecine katılan, eski milli eğitim müdürümüz değerli Hocamız Ali Tanrıverdi aramıza katılarak bizi destekleyeciğini belirtti.

        Bu yolu birlikte yürüyeceğimiz için Kendisine teşekkürlerimi sunarım. Pütürgemiz için el ele hep birlikte, halkımızın desteğiyle adil bir yönetim anlayışıyla Pütürge’mizde yeni bir dönem başlatacağız inşallah”  dedi.

RAMAZANDA HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ

         Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Bugün 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin 1 ve 2. ci gününde köylerimizi gezip Kıymetli hemşerilerimizle kucaklaşmaya hasbihal etmeye devam ediyoruz.

         Samimiyetlerini ve desteklerini esirgemeyen Pütürgeli hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim bizleri bugüne kavuşturduğu için sonsuz şükürler olsun Allah verdiğimiz emekleri hakkımızda hayırlı kılsın.  Hayırlı Ramazanlar.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Vahap | 12 Mart 2024 20:17

    Yolun açık olsun başkanım. Seninle Pütürge Kazanacak

BUNLARA DA BAKIN