Aydın Öztürk' Pütürge'de Yol ve Su Sorunu Kalmayacak'

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk' Pütürge'mizin en önemli sorunu yol ve su sıkıntısını kökünden çözeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürge’mizin en önemli sorunu yol ve su sıkıntısını kökünden çözeceğiz” dedi.

        Pütürgelilerin Belediye Başkanı olarak görmek istedikleri Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e güveniyorlar. Pütürge’yi karış, karış gezerek hemşerileriyle buluşan Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e destekler her kesimden artarak devam ediyor.

         Pütürge bizim sevdamız diyen Aydın Öztürk tüm sorunların çözümünün nasıl olduğunu Pütürgeli hemşerilerimiz görecek. Yılların sorunlarına neşter vuracağız. Beyaz bir sayfa açacağız. Hemşerilerimizle istişareler ederek birlikteliği sağlayıp hizmetlerimizi birlikte yapacağız. Pütürge’mizin en önemli sorunların başında yol ve su sıkıntısı gelmekte.

          Gezdiğimiz tüm bölgelerde genellikle yol, su ve şebeke sorunlarından muzdaripler, geniş tarım arazileri olmasına rağmen su probleminden dolayı arazilerden faydalanılamıyor yol probleminden dolayı hayvancılık verimli bir şekilde yapılamıyor.

        Allah nasip ederse ilk ele alacağımız konu bu her bölgede sulama için irili ufaklı göletler yapacağız ve yol sorunlarını da ivedi bir şekilde çözeceğiz 

        Yıl 2024 halen Pütürge’mizde çoğu bölgelerde şebeke sorunu yaşanmakta bizimle beraber bu sorunlar ortadan kalkacak. Her şey Pütürge’miz için.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN