Aydın Öztürk' Tek Gayemiz Pütürge'mize Olan Sevdamız'

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'e Pütürge'de büyük destek devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e Pütürgelilerden büyük destek.

         Geçtiğimiz günlerde Pütürge Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yalçın Aksu’nun adaylıktan çekilip Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün yanda yer alması ve destek vermesiyle birlikte Vatandaşlarda Aydın Öztürk ile Pütürge’nin Geleceğe emin adımlarla huzur içerisinde bir İlçe olacağını bildiklerini belirtiyorlar.

         Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürgeli kardeşlerimizin samimiyeti yüzlerindeki tebessümleri bizlerin hem içini ısıtıyor hem de Bu samimiyet, Bu Sevinç, bizlere ayrı bir heyecan ve girdiğimiz bu yolda bizlere ayrı bir güç katıyor.

        Ben değil biz anlayışıyla Pütürgeli kardeşlerimizle el ele hep birlikte Pütürge ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Daha refah, sorunların ivedilikle çözüldüğü daha yaşanılabilir, huzurlu bir ilçe olacak Allah”ın izniyle Pütürge’miz.

         Derler er kişinin bir yumuşak noktası olur, doğduğumdan beri ayrı kalmadığım, doğup yaşadığım, dedelerimizden, atalarımızdan miras kalan bu topraklar bizim yumuşak karnımız. Bizim amacımız ne iş, ne para, ne çıkar bizimkisi sadece memlekete olan sevdamız, her toprağına, her karışına ayrı, ayrı olan sevdamız.

ÖZTÜRK”  TEK AMACIMIZ VAR, BU TOPRAKLARDA KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN HİZMET ETMEK”

            Tek amacımız var, Allah bizlere bu görevi nasip ettiğinde bu topraklarda kimseyi ayırt etmeden, ayrıştırmadan, birlik beraberlik içerisinde Pütürge’mize ve hemşerilerimize hizmet etmek,  halkımızla, köylülerimizle hep beraber ilçemizi yaşanılabilir göç vermeyen bir ilçe haline getirmek , insanların okumak için , çalışmak için ,evini geçindirmek için başka şehirlere gitme gereksinimi duymadan bu topraklarda yaşaması tek gayemiz memlekete olan sevdamız.

              Yorulmadan, Rehavete kapılmadan ev, ev kapı, kapı, köy, köy dolaşıp sıkılmadık el derdini dinlemediğimiz bir vatandaşımız kalmayacak. Daha refah daha yaşanılabilir bir Pütürge için son hızla çalışmaya devam ediyoruz. “
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Osman | 03 Mart 2024 21:51

    Aydın Öztürk'e Pütürge Belediye Başkanlığı yakışır. Hizmet adamı

BUNLARA DA BAKIN