Bağımsız Aday Bayram Özcan'a Akçadağ Halkı Güveniyor, Destekliyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan' Akçadağ Belediyesini Halkın Belediyesi yapmaya geliyorum'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ Belediyesini Halkın Belediyesi yapmaya geliyorum” 

        31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yaklaşılırken Akçadağ halkı Bağımsız belediye Başkan Adayı Bayram Özcan Bölüklü Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.
 
       Akçadağ İlçesinin yetiştirdiği önemli Siyasetçi ve İşadamlarından Bayram Özcan seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde büyük ilgi ile karşılanırken 31 Mart sonrası Akçadağ yepyeni bir güne bizimle birlikte uyanacak ve kaybeden değil herkesin kazanacağı küllerinden doğan Akçadağ’ı hemşerilerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

AKÇADAĞ BİZİM SEVDAMIZ

         Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Tüm gayret ve çabamız Akçadağ ilçemizi daha yaşanabilir, Modern, Çağdaş bir görünüme kavuşturmaktır. Yıllardır hak ettiği hizmeti alamaman verdiği ezikliği, geri kalmışlığı tersine çevirmek için buradayız.  

          2024 yılı Akçadağ yılı olacak. Her alanda Gönüllere dokunacağız. Hemşerilerimizle birlikte istişare edip birlikte yöneteceğiz. Önce insan diyerek Halkımızın Gönlünü kazanacağız. Bugün Bölüklü Mahallemize misafir olduk. Buradaki resim karesi bizlerin birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi. Akçadağ Bizim Sevdamız.

SORUNLARI’DA ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DE BİLİYORUM

            Akçadağ İlçesinin çözülmeyecek hiç birr sorunu yok. Bunları en iyi bilenlerdenim. Doğru zamanda doğru kararlarla ve hizmetlerle tüm sorunların kısa sürede nasıl çözüldüğünü, Belediyeciliğin asli görevleri sadece koltukta oturmaktan ibaret olmadığın tüm Akçadağ halkımız görecek. Akçadağ Belediyesi Halkın Belediyesi
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • FERHAT | 19 Şubat 2024 18:46

    Bayram Özcan'a güveniyoruz. İnşallah olur. Akçadağa iyi bir başkan gelmiş olur.

BUNLARA DA BAKIN