Basak Köyü Derneği'nde Mevcut Yönetimle Yola Devam Kararı

Ankara'da bulunan Basak Köyü Derneği, günü gerçekleştirdiği 12. genel kurul toplantısında mevcut yönetim ile yola devam etme kararı aldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Ankara’da bulunan Basak Köyü Derneği, günü gerçekleştirdiği 12. genel kurul toplantısında mevcut yönetim ile yola devam etme kararı aldı. 
  
        Mamak Nato yolu’ndaki dernek binasında yapılan genel kurula Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım da katıldı.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Belirlendi. Genel kurul sonunda, yönetim ve denetim kurulları yeniden oluşturuldu. İşte yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri:

Yönetim Kurulu:

Başkan: Mehmet Akkaya
Başkan Yardımcısı: Hasan Yıldırım
Sayman: Doğan Yıldırım-Cuma Arayıcı
Yazman: Mehmet Koluaçık

Denetim Kurulu:

Hüseyin Koluaçık
Ahmet Doyduk
Satı Özkoluaçık

        Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Akkaya, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Akkaya, “Dernekler masası, derneğimizin denetimini yaparak teşekkür etmiştir. Yönetim kurulu adına derneğimizin defterlerini tutan Hüseyin Koluaçık’a teşekkür ederim,” dedi.

         Başkan Akkaya, derneğin sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi vererek, “Dernek olarak 6 öğrenciye burs sağladık. Genel kurulumuza katılan Hekimhan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Şerif Yıldırım da burs konusunda destek olacağını belirtti. Şimdiden teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

           Basak Köyü Derneği, Malatya, Ankara ve İstanbul’da bulunan diğer Basak Köyü dernekleri ile işbirliği yaparak, köyde bir piknik düzenlemeyi amaçlıyor. Başkan Akkaya, genel kurula katılan tüm üyelere, konuklara ve özellikle Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’a teşekkür ederek, etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

        Basak Köyü Derneği, üyelerinin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, köylerinin ve derneklerinin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet Akkaya | 28 Mayıs 2024 09:28

    Haber için teşekkürler sağolun

BUNLARA DA BAKIN