Başkan Adayı Öztürk' Pütürge'yi Hak ettiği Konuma Taşıyacağız'

YRP Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk' 1 Nisan itibarıyla birlikte Pütürge İlçemiz bizimle hak ettiği konuma taşınması ve bölgenin cazibe merkezi olması için hizmet seferberliği başlatacağız.'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       YRP Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” 1 Nisan itibarıyla birlikte Pütürge İlçemiz bizimle hak ettiği konuma taşınması ve bölgenin cazibe merkezi olması için hizmet seferberliği başlatacağız.”

ÖZTÜRK“ PÜTÜRGE GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEK”

        31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Pütürge halkı belediye Başkanlığında Aydın Öztürk’ü görmek istiyor.
 
         Seçim gezilerine aralıksız devam eden Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Hizmet adamı Pütürge sevdalısı Aydın Öztürk’e vatandaşlardan ve önemli siyasetçilerden gelen destekler zirve yapmış vaziyette. 

         Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Her bölgesi birbirinden güzel Pütürge’mizin Turizm açısından hiç bir faaliyeti yok maalesef oysaki Dünya’nın en güzel havasına sahip ve keşfedilmeyi bekleyen o kadar zengin Doğal güzelliklerine sahipken maalesef kaderine terk edilmiş durumda.

          Pütürge’mizde en önemli hedeflerimizden bir tanesi de Pütürge’mizin Kaz Dağları kadar güzel havasını, Bu Doğal Güzelliklerini tüm Dünya’ya tanıtmak ve Turizm açısından Pütürge’mizi Hakkettiği konuma taşımak. Pütürge Bizimle beraber şahlanacak EvelAllah.

          21 Yüzyılda daha su ve yol sorununu ilçede çözemeyenlere inat söz veriyorum başta yol ve su sorunu olmak üzere tüm sorunları çözmeye talibim. Sorunları da çözüm önerilerini de biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde huzur ortamında hemşerilerimizle laf değil hizmetleri konuşacağız” diye belirtti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN