Başkan Ayten'den Çağrı' Bütçemiz Yok Hikayesi Yapmayın'

Pütürgebeyleri ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emin Ayten Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarına önemli Çağrı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

           Pütürgebeyleri ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emin Ayten Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarına önemli Çağrı.
 
        Türkiye genelinde bazı illerde Belediyeler sosyal tesislerde başlattıkları 3 Çeşit yemek 40 Tl. kampanyasını Deprem yaşamış Malatya’da uygulamaya konulmasını isteyen Pütürgebeyleri ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emin Ayten Sosyal Belediyeciliğin gereğini yapın dedi.

         6 Şubat Depremlerinin yaşandığı Malatya’da ilk günden beri sahada hem kurtarma çalışmaları hem de yaptıkları önemli çalışmalarla yardımların depremzedelere temel ihtiyaçların ulaştırılmasını sağlayan Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Pütürgebeyleri ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emin Ayten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e seslendi” Bütçemiz yok hikayesi yapmayın” dedi.

       Başkan Emin Ayten” Buradan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e, Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşu olarak Malatyalı depremzedeler ve Malatya’da yaşayan halkımız için Belediye Sosyal tesislerinde 3 çeşit yemek 40 Tl. İkramına hizmetine başlamasını bekliyoruz.

       Bunun için Malatya’daki tüm sivil toplum kuruluşlarına çağrı yapıyorum. Gelin sizlerde bu uygulamalar için birlikte hareket edelim Kazanan Malatyalı Depremzedeler olsun.

EMİN AYTEN” BÜTÇEMİZ YOK HİKAYESİ YAPMAYIN”

         Başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımıza sesleniyorum” Bütçemiz yok hikâyesi yapmayın.” Şu anda Şanlıurfa ili başladı. Batı illerinde de çoğu yerde uygulamalar hayata geçti ve geçiyor. Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyorlar. Buralar kar etme yeri değil halka hizmet etme yeridir. 

          Bu uygulama öncelikli olarak deprem bölgesi olan Malatya’da ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Başlatmalı. Sayın Vekiller sayın ilçe belediye başkanları gelin birlikte depremzedelere ve öğrencilere el atalım. 3 çeşit yemek 40 Tl yapalım. Bundan daha iyi hizmet mi olur?

Emin Ayten
Pütürgebeyleri ve Malatyabeyleri
Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN