Başkan Bayram Doğanşehir İlçesinin Geleceği İçin Ankara'da

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'den belediye Başkanı olan Mehmet Bayram ilk günden itibaren Doğanşehir ilçesinin ayağa kalkması ve yaraların sarılması için çalışmalara hızlı başladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den belediye Başkanı olan Mehmet Bayram ilk günden itibaren Doğanşehir ilçesinin ayağa kalkması ve yaraların sarılması için çalışmalara hızlı başladı.

         Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gerek Malatya'da gerekse Ankara’ya giden Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir araya gelerek Doğanşehir ilçesinin İmar ve Yapım Planları noktasında istişarelerde bulundu.

         Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen bir dizi çalışmalar için Malatya'ya geldi.  Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen Beyfendi ile birlikte bir araya gelerek Doğanşehirimizin İmar ve Yapım Planları noktasında istişarelerde bulunduk.

           Sayın Bakan Yardımcımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Doğanşehir ilçemizi geleceğe hazırlamak için Bakanlıklar nezdinde temaslarda bulunuyoruz. Doğanşehir ilçemizin başta barınma sorunu olmak üzere İmar sorunu, Altyapı, İçme suyu ve Üstyapı konularında girişimlerimiz devam ediyor. 

           Görüşmelerimiz çok olumlu geçiyor. Bundan sonraki süreçte İlçemizin İmarını Orta ve Uzun vadeli olarak planlıyoruz. Bölgenin cazibe merkezi olması için gayret gösteriyoruz” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN