Başkan Bozkurt' Esnaf İle Sanatkar Bu Ülkenin Omurgasıdır'

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt haftanın ilk günü İlçe esnaflarını ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt haftanın ilk günü İlçe esnaflarını ziyaret ederek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

        Belediye Başkanı Alican Bozkurt mesaiye İlçe esnaflarını ziyaret ederek başlaması takdir alıyor. Sabah erkenden dükkânlarını açan esnafları ziyaret eden Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt esnaflarla hasbihal ederek ikram edilen çaylar eşliğinde gündemleri istişare etmeye devam ediyor.

         Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt” Haftaya Bismillah diyerek Darende’mizin değerli esnaflarına hayırlı işler dileyip, hasbihal ederek başladık. Esnaf ile sanatkar bu ülkenin omurgasıdır.

          Sabah Bismillah diyerek dükkanlarını açan esnaflarımız hem ülkeye ve Darende’mize katma değer katarken hem de hayatlarını devam ettirecek kazançlarını kazanıyorlar. Bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin geçimlerini sağlıyorlar. 

          Darende Belediyesi olarak bizlerde Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha güzel şartlarda ve imkanlarda hem ticaretlerini yapmalarını hem de Daha güzel bir çevre ve sorunsuz bir ilçe olması için çalışmalarımızı istişare ederek sürdürmeye devam ediyoruz” diye belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN