Başkan Cömertoğlu' Nitelikli İnsan Gücümüzü Korumalıyız'

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraları kapatmanın ön koşulu olarak nitelikli insan gücünü korumak olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden Arapgir Belediye Başkanlığına aday gösterilen ve bir kez daha halkın desteğini alarak seçimleri kazanmayı başaran Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

       Ziyaret esnasında Malatya’nın geçmiş dönemlerde A. Münir Erkal’ın Belediye Başkanlığı döneminde Malatya Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı olarak önemli hizmetlere imza atan ve tüm hizmetlerde altında imzası olarak kente büyük katkısı olan Yaşar Köksal ile de karşılaşan Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta, Malatya Derin Haber İmtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu Malatya konulu  önemli bir sohbeti de Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile birlikte gerçekleştirdi. 

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu,”Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimler geldi geçti sizlerin aracılığı ile bana destek olan tüm vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de halkımızı mahcup etmeyecek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

             6 Şubat depremleri sonrası Malatya’nın yeniden ayağa kalkma süreci hakkında da konuşan Başkan Cömetoğlu,”Elbette Malatya’nın birinci sorunu barınma sorununu çözmek ancak barınma sorunu kadar deprem sonrasında şehri terk eden nitelikli insan gücünü geri kazanmak ve ayrıca tüm olumsuzluklara rağmen Malatya’da kalmaya devam eden nitelikli nüfusu elde tutmaya devam etmek de büyük önem arz ediyor. 

       Malatya deprem yaralarını saracaksa, eski günlerine geri dönecekse ancak bunu kaliteli insan gücüyle yapabilir. Yetkililerin bu konuda özel bir çalışma yapmasında yarar var” şeklinde konuştu.

          Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise” Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu partiler üstü bir siyasi karakterdir.. Arapgir’e ve Malatya’ya bu güne kadar çok güzel hizmetler kazandırdı.

          Başta Malatya’nın tanıtımına Tarihi geçmişi yanında Gastronomideki Arapgir mutfağı ve yöresel ürünler ile büyük katkıları olmaya devam ediyor.  Arapgir ilçesini hizmetleriyle ihya eden, insan odaklı çalışmalarıyla Kadim ilçe Arapgir i geleceğe hazırlayan Haluk Cömertoğlu başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin Özdemir | 22 Nisan 2024 09:09

    Nazik ziyaretinize dolayı Remzi beye ve Kayahan beye şükranlarımı sunuyorum sevgi ve selamlarımı iletiyorum Ankara Arapgir Kalkındırma Dernek Başkanı Hüseyin Özdemir

BUNLARA DA BAKIN