Başkan Ersoy Eren' 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun'

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

       Başkan Eren açıklamasında” Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en değerli emaneti olan çocuklarımızın bayramını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 

        Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, yüce Türk milletinin var olma mücadelesinin de en önemli adımıdır. Böyle anlamlı bir günü çocuklarımıza armağan eden Atatürk sayesinde tam 104 yıl önce, daha kurtuluş savaşı sürerken, ulusumuz egemenliğini ilan etti. 

      ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyen bir liderin emanetini taşıyoruz ve nesilden nesile coşkuyla, onurla devam etmesi için demokrasi mücadelesi veriyoruz. 

         Ama çok iyi biliyoruz ki cumhuriyetin çocuklarının içindeki Atatürk ve cumhuriyet sevgisi devam ettikçe 23 Nisanlarımız, 30 Ağustoslarımız, 29 Ekimlerimiz hiç bitmeyecek, bayrağımızı dalgalandıran çağdaş nesiller yetişecek.

      Asırlık gururu yaşamanın verdiği sevinçle Arguvanlıların ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.


                                                                                   Ersoy EREN
                                                                          Arguvan Belediye Başkanı

 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN