Başkan Evren' Merhum Turgut Özal'ı Rahmetle Minnetle Anıyoruz'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren yayınladığı mesajında 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal'ın vefatının 31.nci devriyesinde rahmetle minnetle anıyorum' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren yayınladığı mesajında  8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal’ın vefatının 31.nci devriyesinde rahmetle minnetle anıyorum” dedi. 

        Malatya ESKKK Başkanı TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren açıklamasında” Turgut Özal, bu topraklarda doğup büyüyen, Türkiye'de standartları değiştiren, milletimizin yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamıydı.

       Türkiye'nin gelişme ve kalkınma sürecinde çok önemli bir rol oynayan seçkin devlet adamı ve siyasetçi Hemşerimiz Turgut Özal, milletimiz tarafından her zaman saygıyla yad edilecektir. Rahmetli Turgut Özal döneminde esnaf ve sanatkârlarımız ticareti teknolojiyi ilim ve bilimi öğrendi. Ekonomide büyük bir devrim yaratarak bugünkü iş adamlarımıza yol gösterdi.

        Rahmetli Turgut Özal, ekonomik ve siyasi engelleri ortadan kaldırıp, dar kalıplara sokulup kendi kaderine terk edilmek istenen Türkiye'nin çehresini değiştirecek değişim ve dönüşüme öncülük ederek, milletimizin gönlünde taht kurmuştur. O dönem Esnaf ve sanatkârlarımız için başarılı yıllar olmuştur. Bugünün iş adamları o dönemin esnaf ve sanatkârları idi.

           Malatya kapılık ziyaretinde masadaki meşrubatları kaldırın Malatya suyunu getirin doya, doya içeyim diyen Malatya sevdalısı, Türkiye Aşığı 8.Cumhurbaşkanımızın Ruhu şad mekânı cennet olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN