Başkan Gürkan'dan Malatya ESKKK'ye Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görev süresinin sonlanması nedeniyle Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görev süresinin sonlanması nedeniyle Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

       Malatya B.Şehir Bel. Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanı, TEKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren’i ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 

        Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren" Büyükşehir Belediye başkanı olarak ilimize yapmış olduğunuz tüm çalışmalarda her zaman her şeyin en iyisini yaptınız, her zaman esnaflarımızın yanında oldunuz. 6 Şubat Depremlerinden sonra dahi Esnaflarımıza işyerleri konusunda çok yardımları olduğu gibi Atatürk Anadolu kız lisesinin İlimize yapılmasında döneminde Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir AKGÜL ve Kooperatif Başkanı Ali Evren’in katkıları ile yapılmıştır. Buradan Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

           Değerli başkanıma Malatya ilimize kazandırmış olduğu tüm eserler ve yapmış oldukları ziyaretten ötürü şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”

          Veda ziyaretinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise” Görev süremiz 1 Nisan itibariyle bitti. Bu vesileyle Büyükşehir Beledye Başkanlığı sürsince birlikte istişare ettiğimiz, yol yürüdüğümüz, önemli esnaf kuruluşlarımızdan Malatya Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifinin değerli Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulunduk.

          Malatya’da çok güzel başarılı işlerin yanında devasa eserler de Malatya’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu memleketteyiz ve gerektiğinde her daim elimizi taşın altına koymaya da devam edeceğiz. 

          6 Şubat ‘ta meydana gelen Depremlerin akabinde  ticaretin dönmesi adına esnaflarımıza konteynır çarşılar oluşturulması ve altyapılarının ivedilikle yapılmasını sağladık. Esnaf kuruluşlarımızla daima iç içe onların fikirlerini alarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Ali Evren Başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna her daim bizlerin yanında olduklarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Malatya Bizim ortak paydamız” diye belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN