Başkan Öztürk' Yol Hak'sa, Dava Ak'sa Durmayacağız, Yazıhan Yüzyılı İçin Çalışacağız'

Yazıhan Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk seçim gezileri kapsamında Yazıhanlılarla buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            Yazıhan Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk seçim gezileri kapsamında Yazıhanlılarla buluşmaya devam ediyor.

          Başkan Nevzat Öztürk” Tarımın Merkezi Yazıhan’ımız için el ele omuz omuza hep birlikte durmadan, yorulmadan bundan önce olduğu gibi Desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Yazıhanlı Kardeşlerimizle ayırmadan, ayrıştırmadan her daim bir arada olup Yazıhan’ımızı birlikte yönetmeye hazırız ve kararlıyız” dedi.

         Yazıhan Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nevzat Öztürk” İlk günkü aşkla, heyecanla Yazıhanlı Kardeşlerimize  hizmet etmek için Meclis Üyesi Adaylarımız ve teşkilatımızın tüm unsurlarıyla birlikte mahalle ziyaretlerimize durmadan yorulmadan devam ediyoruz.

         Yol Hak'sa, Dava Ak'sa durmayacağız. Yazıhan Yüzyılı İçin Çalışacağız. Her adımda Yazıhan’ı düşünen, Her adımda Yazıhan’la yaşayan, Her adımda Sadece Yazıhan diyen taze ve büyük bir heyecanımız var.

         Bizleri sevgileriyle kuşatan, bağrına basan ve her daim yanımızda olan Kadirşinas Mahalle sakinlerimize ve Yazıhanlı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyor ,sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN