Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Birimşe Derneğinde Bayramlaşma Törenine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Adıyaman’da bulunan Birimşe aşiretinin Malatya’daki kolu Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayramlaşma töreninde hemşerileriyle bir araya geldiler.

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

        Geçtiğimiz ay kuruluşunu gerçekleştirerek faaliyetlerine başlayan Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Boğa ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Bayramında hemşerileriyle bir araya gelerek Bayram tadında hasbihal ettiler. 

        Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Bayramlaşma Programında hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşırken” Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimizle hasbihal ettik. 

        Rabbim sağlık sıhhat içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin inşallah” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN