Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Taşkın'dan Derin Haber'e Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Av. Bayram Taşkın beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Derin Haber'e ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Derin Haber’e ziyarette bulundu. 

          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu” Bugün AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Sayın Av. Bayram Taşkın ve Battalgazi İlçemizin kıymetli AK Parti İlçe Başkanı Sayın Basri Kahveci Başkanımızı misafir ettik. 

          6 Şubat Depremlerinden dolayı Malatya’mız büyük yıkım yaşadı. Yeni süreçte göreve gelecek olan Sayın Bayram Taşkın Başkanımız ateşten gömleği giyecek. Çok büyük bir mücadele edecek. Görevi ve sorumluğu ağır bir yükün altına giriyor.

         Rabbim başarılar daim etsin. Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder Battalgazi İlçesine çok büyük eserler kazandırdı. Eserlerin hepsi önemli ödüller aldı. Burada AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Sayın Basri Kahveci’nin de büyük katkısını da unutmamak gerek. Uyum içerisinde Battalgazi ilçesini hizmetlerle nakış gibi işlediler. ekip çalşmas içisinde olan mutlaka başarılı olur. 

        Sayn Başkanmızı daha önceeki görevlerinde başarılı çalşmalandan tanıyoruz. Yeni dönemde sizin de hizmet çıtasını yükselterek çok daha güzel çalışmalara imza atacağınızdan eminiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Çıkmış olduğunuz hizmet yarışında Türkiye Yüzyılına Battalgazi İlçesini Hazırlamanız dileğiyle hayırlı olsun diyorum.”

         AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın ise” Malatya’mız sizlerinde dediği gibi büyük yıkımla karşı karşıya kaldı. Şu an devletimiz ilk günden beri yaraların sarılması için sahada vatandaşının yanında. 

         Bizlerde seçim biter bitmez halkımızdan alacağımız güç ile durmadan yorulmadan Osman Güder Başkanımızın bıraktığı yerden görevi devralarak Battalgazi İlçemizi Türkiye Yüzyılına hazırlamaya devam edeceğiz.

           Bizim birinci Öncelik olarak baktığımız konutların bir an önce bitirilmesi ve konteynerde yaşayan vatandaşların kalıcı konutlara yerleştirilmesi. Diğer önceliğimiz çarşının ayağa kaldırılması.

          Evet enkaz altında kaldık ama Malatya’ya Battalgazi’ye pes etmek yakışmaz. Biz umutları diri tutacağız. Bu enkazın üstesinden geleceğiz. İnsanlarımızın hayalini kurduğu Akpınar’ı, Bakırcılar Çarşısını, Kuyumcular çarşısını tekrar ayağa kaldıracağız. 

          Bunun için bütün belediyeler ve devlet kurumları çalışıyor. Battalgazi Belediyesi’nin kendi sınırları içerisinde yapacak çok şey var. Kaldırımlar gitmiş, ara yollar ve parklar gitmiş. Tüm bunları Yeşilyurt ve Büyükşehir ile eş güdümle çalışarak daha hızlı bir şekilde toparlayacağız”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Mehmet kocaman | 13 Şubat 2024 00:22

    Battalgazi belediyesi ve ilçe başkanlığının emekleri son 5 yilda büyük bir farklılık oluşturdu bundan önceki dönemlerde çevre yolu altı ve çevre yolu üstü diye bir kavram vardı farkettiyseniz artık yok kazandırılan sosyal tesisler önceden düşünülüp yapılan kentsel dönüşüm Battalgazi nin çehresini değiştirdi ne mutlu bu insanlara en azından kafalarını yastığa koyduğunda rahat uyuyabilirler Allah razı olsun

  • Erol ARIKAN | 13 Şubat 2024 00:16

    BATTALGAZİ TÜRKİYE YÜZYILI NA HAZIR

BUNLARA DA BAKIN