Battalgazi Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde Anlamlı Etkinlik

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya’nın önemli Sağlık kuruluşlarından Battalgazi Devlet Hastanesinde Hastane Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan Yönetici ve personelleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Çocuk Servisinde tedavi gören Çocukları unutmadılar.

        TBMM’nin kuruluşunun 104 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bütün Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Battalgazi Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören Çocukları unutmayan Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan beraberinde yöneticilerle ve tüm personeliyle birlikte miniklerin bayramını kutlarken gönüllere dokunmaya devam ediyorlar.

         Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan yaptığı açıklamada” yöneticilerimiz ve personellerimizle birlikte hastanemizin çocuk servisinde TBMM'nin kuruluşunun 104.yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

         Şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel yurdu bize emanet eden aziz Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

          Etkinlikte Çocuklar ile birlikte Yaş Pasta kesen Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan, Personeller ve yöneticilere teşekkür eden Cocukların Aileleri ise bir çocuğun sevinci dünyalara bedel diyerek minnettarlıklarını duygu dolu sözlerle ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN