Bayram' 1 Nisan Sabahı Doğanşehir'e Bayram Gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak

CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram'a Doğanşehirlilerden tam destek, ful destek devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram’a Doğanşehirlilerden tam destek, ful destek devam ediyor.

       Doğanşehir’i ayağa kaldırırsa Mehmet Bayram Başkan kaldırır diyenlerin her geçen gün arttığı ilçede 31 Mart’ta vatandaşlar tercihini şimdiden belirlemiş vaziyette.

        Geçmişindeki Belediyecilik tecrübesi İdareci ve yöneticiliğindeki başarıları Doğanşehir halkının çok iyi bilmesi ile birlikte Doğanşehirliler CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram’a güveniyorlar.

          1 Nisan Sabahı Doğanşehir’e Bayram Gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak diyen Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram ziyaretler kapsamında gittiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanırken ziyaretler miting havasında geçmeye devam ediyor. 

          CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram” Esnafımıza, büyüklerimize, kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza; huzuru, bereketi ve umudu müjdeliyoruz. Büyük bir kararlılık, heyecan ve cesaretle ilerliyoruz.

        Sorunlara ve dertlere derman olmak için geliyoruz. Hangi partiden olursak olalım unutmayalımki hepimiz aynı belediye otobüsündeyiz. Bu yüzden 1 Nisan Sabahı Doğanşehire Bayram gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak. Destek Sizden Hizmet bizden” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN