Doğanşehir Halkı Mehmet Bayram Diyor

Doğanşehir de 31 Mart Seçimlerinde oy Kullanacak Doğanşehirlilerin büyük bölümünde Mehmet Bayram ismi ön plana çıkarken vatandaşlar' Doğanşehir ancak Mehmet Bayram ile ayağa kalkar' diyorlar.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Doğanşehir de 31 Mart Seçimlerinde oy Kullanacak Doğanşehirlilerin büyük bölümünde Mehmet Bayram ismi ön plana çıkarken vatandaşlar” Doğanşehir ancak Mehmet Bayram ile ayağa kalkar” diyorlar.

        31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala belediye başkan adayları yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında gelen Doğanşehir’de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, adeta halkın ortak adayı olarak görülüyor.

        6 Şubat depremlerinden Malatya’da en fazla etkilenen ilçesi konumunda olan Doğanşehir’de bir de üzerine sel felaketinin eklenmesi acıları doruğa çıkarmıştı. 

         Bu seçimlere partiler üstü bakan Doğanşehir halkı adetlerde yerle bir olan ilçelerini ayağa kaldıracak, acıları hafifletecek ve afetlere karşı ilçelerini dirençli hale getirerek bir daha böylesi felaketlerin yaşanmasını önleyecek bir ismi belediye başkanı olarak seçmek istiyorlar.

         2019 yerel seçimlerinde de CHP tarafından belediye başkan adayı gösterilen ancak o dönem Doğanşehir’in efsanesi İş Adamı Vahap Küçük’le sandıkta yarışan ve buna rağmen çok az oy farkıyla seçimleri kaybeden Mehmet Bayram’a vatandaşların inancı ve desteği son derece yüksek.

         Depremlerde yerle bir olan başta Kurucuova ve Erkenek Mahalleri olmak üzere ilçe genelinde halkın ortak adayı gibi görülen ve beklentileri karşılayacağına inanılan CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram’da,” Yaşanan acıları biliyorum, benden beklentileri de görüyorum. 

        Doğanşehirliler 31 Mart yerel seçimlerinde tepeden inme isimlere değil her koşulda yanlarında olan ve bundan sonra da olacak olan bir ismi belediye başkanı olarak görmek istiyorlar. Ekibimle birlikte Doğanşehir’e hizmet etmeye, bu ilçeyi yeniden ayağa kaldırmaya ve afetlere hazır bir şehir inşa etmeye hazırım. Adım adım demokrasi zaferi yazmaya hazırlanıyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN