Doğanşehir Mehmet Bayram'da Kararını Vermiş Gibi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, 2019'daki yerel seçimlerde çok az oy farkıyla kaybettiği seçimleri bu defa kazanacak görünüyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, 2019’daki yerel seçimlerde çok az oy farkıyla kaybettiği seçimleri bu defa kazanacak görünüyor.

           Doğanşehir de Yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Mevcut Başkan Durali Zelyurt’un başarılı çalışmalarına rağmen aday gösterilmemesinin vatandaşlarda verdiği kırgınlık CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram’a artı olarak dönerken Doğanşehirliler Mehmet Bayram’a gösterdikleri ilgi ve teveccüh dikkatlerden kaçmaz iken güveniyorlar, destekliyorlar, Algısı yüksek.

          Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram” Doğanşehir, 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen ilçemiz bir de üzerine o dönem acımızı katlayan sel felaketine maruz kaldık. 

           Depremin üzerinden bir yılı aşkın süre geçti ancak yaralar halen çok taze, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak hiçbir ışık yok. Geçen seçimlerde çok az farkla kaybettiğimiz Doğanşehir’i bu defa kazanacağız ve dayanışma içerisinde acılarımızı hafifleteceğiz. 

          Doğanşehir, geçmişten bugüne çok sayıda yıkıcı depreme maruz kalmış bir şehir. Buna rağmen yüksek katlı yapılaşmalara, deprem gerçeğinden uzak yapılaşmalara maruz kalmış bir yer. İlçenin yeniden inşa sürecinde bilim neyi emrediyorsa bir milim şaşmadan uygulayacağız ve bu bereketli topraklarda afetlere hazır şekilde yaşayacağız.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Burcu | 10 Mart 2024 15:16

    Çünkü o tecrübenin adı herkesin başkanı

BUNLARA DA BAKIN