Dondurma'nın Efsane İsmi ADO Dondurmaları Yazın Vazgeçilmezi

3 kuşaktır Dondurma Sektöründe faaliyetini sürdüren sektörün tartışılmaz lider ismi ADO Dondurmaları Türkiye'de tadı ve kalitesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       3 kuşaktır Dondurma Sektöründe faaliyetini sürdüren sektörün tartışılmaz lider ismi ADO Dondurmaları Türkiye’de tadı ve kalitesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

        Kahramanmaraş’ın meşhur Dövme Dondurması ADO Dondurmaları yaz aylarında vatandaşların vazgeçilmez serinletici lezzeti olmaya devam ediyor. Malatya’nın meşhur Kanalboyu Caddesinde yaklaşık 40 yıldır ADO Dondurmalarıyla hizmet veren İşletme Sahibi Abdullah Oğuzlar 3 kuşaktır süregelen ADO Dondurmalarını ilk günkü lezzet ve kalitede Malatya halkına sunmaya devam ediyor.

       Dondurma Deyince akla gelen tek isim ADO Dondurmaları yine Malatyalıların tek tercihi olmaya devam ediyor. Dondurma’nın sadece yazın tüketilen bir tatlı olmadığını belirten ADO Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzlar” Dondurma tatlısı içerisinde bulundurduğu Kalsiyum, Demir, Potasyum, A. C. D. E. Ve B2 vitaminleri içerdiğinden tam bir şifa deposudur.

         Sadece yaz aylarında depğil Kış aylarında da rahatlıkla yenen bir üründür. Kışın dondurma yemek vücudumuzun direncini ve bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Bademciklerde bakteri üremesi engellenir. Diğer tatlılara oranla kalorisi çok daha düşük olduğundan özellikle şeker hastaları dahi rahatlıkla tüketebiliyor. 

          Ancak mutlaka Dondurmaların hijyenik koşullarda uzman ekipler tarafından üretilmiş olması büyük önem arz ediyor. Her dondurma, dondurma değildir. ADO Dondurmaları 3 Kuşaktır bu sektörde hizmet vermekte, Türkiye genelinde kendini ispatlamış bir firmadır. İlk günkü lezzeti ve kalitesiyle hijyenik koşullarda üretilen ADO Dondurmalarında farkımız kalitemizdir.” 

MALATYALILARIN BAYRAM TATLISI TERCİHLERİ ADBULLAH USTA’DAN YANA

         Dondurma’nın değişmeyen lezzet ustası ADO Dondurmaları 2 yıldır tatlı sektöründe Antep’in önemli tatlı ustalarını kadrosuna katarak kendi imalatı ADO Tatlılarıyla da 2 yıldır Malatyalıların Bayramlarda ve özel günlerde önemli tercihi olmaya devam ediyor.

        Urfa’nın meşhur Sade Tereyağıyla ve Gaziantep’in birinci sınıf Fıstıklarıyla hakiki şeker Pancarından imal edilen tatlı çeşitlerini Malatyalıların damak tadına sunan Abdullah Usta’dan Dondurma tatlı yemek ayrıcalık. 

        Yaklaşan Kurban bayramı öncesi tatlı siparişlerinde Malatyalılar tercihini ADO Tatlılarından yana kullanırken Yazın sıcaklarını serinlemek için ADO Dondurmayla birlikte ADO Tatlılarını da beraber servis etmeyi isteyenler Kanalboyunda ADO’yu ziyaret ederek siparişlerini veriyorlar. Siz Daha tadına bakmadınız mı? Siparişinizi vermediniz mi?  
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • kamil | 10 Haziran 2024 09:38

    Dondurma deyince Abdullah Usta yı biliriz. Kahramanmaraş ta dahi bu kalitede dondurma bulamazsınız. Tebrikler ustam

  • Emrullah şahin | 09 Haziran 2024 18:16

    Gerçekten de Abdullah usta dondurma konusunda 10 numara

BUNLARA DA BAKIN