Dursun ve Gökçe Ailelerinin Mutlu Günü

Pütürge'ye Sivaslı Gelin. Pütürgeli işadamları ve siyasiler Muhammet Furkan ve Betül çiftinin düğününde bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Pütürge’ye Sivaslı Gelin. Pütürgeli işadamları ve siyasiler Muhammet Furkan ve Betül çiftinin düğününde bir araya geldiler.

           PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun’un yeğeni abisinin oğlu, İşadamı Mehmet Dursun’ın oğlu Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Muhammet Furkan Dursun Sivaslı Gökçe Ailesinin kızı Betül Gökçe ( ( Dursun ) ile muhteşem bir düğün töreniyle evliliğe adım attılar.
 
         Pütürge Dernekler Başkanı Osman Dursun’un yeğeni Pütürgeli Muhammet Furkan Dursun ile Sivaslı gelin Betül Gökçe( Dursun ) İstanbul’da Bağcılar Halk Sarayında düzenlenen Nikah töreninde seçkin davetlilerin huzurunda Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in kıydığı nikah akdinde genç çiftin Şahitliğini ise AK Parti Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi yaptı.
 
          Muhteşem organizasyon eşliğinde gerçekleşen düğün töreninde Muhammet Furkan Dursun ve Betül Gökçe çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken genç çiftlerin mutlu gününe gelenleri ise Dursun ve Gökçe aileleri misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldin dediler.

          Muhammet Furkan ve Betül çiftinin düğün törenine AK Parti Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun, Pütürgeli İşadamı Ramazan Yıldız, AK Parti Bağcılar ilçe başkanı Rüstem Tüysüz, Sultangazi MHP ilçe başkanı Yusuf Özel, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz,  işadamları  ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

           PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun” Yeğenim Muhammed Furkan Dursun’un düğün merasimine katılım sağlayan Eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Malatya Milletvekilimiz sayın Bülent Tüfekçi,Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir,Bağcılar AK Parti ilçe başkanı Rüstem Tüysüz ,Sultangazi MHP ilçe başkanı Yusuf Özel ,Federasyon başkanlarımıza ,dernek başkanlarımıza, iş insanlarımıza  tüm dost ve akrabalarımıza özelikle uzaktan yakından katılan misafirlerimize Dursun  ailesi adına şükranlarımızı sunarım” diye belirtti.

           Yoğun katılımın olduğu ve seçkin davetli topluluğunun geldiği Muhammet Furkan ve Betül çiftinin nikah merasiminde genç çiftlerin evlilik cüzdanını ise AK Parti Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi takdim ederek 2 cihanda mutlu ve mesut olun dileklerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN