Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kuyumculara Yetki Belgesi Şartı

Kuyumculukta yeni dönemde artık sadece yetki belgesi olan işletmeler kuyum ticareti yapabilecek. Yetki belgesi için "ustalık" şartı aranıyor ve işletmelerin belgelerini 31 Aralık'a kadar alması gerekiyor.

Başkan Gürkan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, Cumhuriyet Bizim İçin Özgürlüktür, Hürriyettir, Demokrasidir, Yaşam Şeklidir.

Çınar“ Cumhuriyet, Yeniden Dirilişin Simgesidir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, dünyada eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır.

“Cumhuriyet; Bağımsızlığımızdan Ödün Vermemek, Dayatmalara Boyun Eğmemektir.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

“Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı ile Teknoloji Bağımlılığı” Konularında Seminer

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Kızılay’dan Topluma Önemli Çağrı “Gönüllü Ol”

Kızılay Haftası Başlıyor

Kültür Yaşam Derneğinden Resim Sergisi

"Şehrimizin Hafızasını Canlandırıyoruz’ Konulu Sergisi Açıldı"

CHP Mv. Ağbaba’nın 29 Ekim mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mah. Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Caddesi’ndeki Bostanbaşı İlkokulunun bulunduğu güzergâhta gerçekleşen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Güder’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak,

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Emek Sağlık-İş Sendikası Malatya İl Başkanı Çetin Tatar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tatar mesajında"

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği

Malatya Valisi Aydın Baruş başkanlığında Kamu-Üniversite-Sanayi İş birliği (KÜSİ) Planlama ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Bursa B. Şehir Bel. Kent Konseyi Yönetiminde Malatyalı Ali Bozkurt

Bursa Malatya Darendeliler Dernek Başkanı ve aynı zamanda BİLDEF genel başkan vekili hemşehrimiz Ali Bozkurt Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin yönetimine seçildi

Pütürge'de 7 Mahallenin Yol Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti Malatya B. Şehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş ile birlikte Pütürge ilçesi Karşıyaka, Bölükkaya, Gündeğer, Çığırlı, Tatlıcak, Aktarla, Yediyol mahalleleri ile Pazarcık mahallesine bağlı mezralara yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

MHP Malatya Mv. Mehmet Fendoğlu” Arslantepe Arkeoloji Müzesi Projesinin Yatırım Programına Alınmalı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Söz alarak Arslantepe'nin tanıtımı için kaynak oluşturulmasını, yeni Arslantepe Arkeoloji Müzesi projesinin yatırım programına alınmasını talep etti.