PÜRDEF Heyetinden Başkan Kartoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Pütürge Dernekler Federasyonu PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulundan Malatyalı Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'na hayırlı olsun ziyareti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Pütürge Dernekler Federasyonu PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kurulundan Malatyalı Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na hayırlı olsun ziyareti.

       31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı seçilen Malatyalı Yasin Kartoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun” Pütürge Dernekler Federasyonu olarak Başakşehir Belediye Başkanı Hemşerimiz Yasin Kartoğlunu ziyaret ettik.

           PÜRDEF Ailesi olarak hemşerimiz Sayın Yasin Kartoğlu Başkanımızla güzel ve verimli istişareler de bulunduk. Sıcak karşılamasından dolayı Hizmetlerinin devamını dileriz. Bizlerinde Federasyon olarak her daim yanında güzel çalışmalara destek olacağımızı belirttik. Hemşerimiz Sayın Başkan Yasin Kartoğlu’nun yeni dönemi Vatana ve Milletimize hayırlı olsun.” 

          Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek PÜRDEF Ailesine teşekkür ederek  bu makamların gerçek sahiplerinin halk olduğunu ve istişarelerle çalışmalara devam edeceklerini belirterek Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN