Emekli Vali Adnan Yılmaz ve Başkan Osman Genç'ten Özel Ziyaret

Emekli Vali Adnan Yılmaz Gazeteci Remzi Hayta'ya ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu'na 'Mardin'den Nobel'e Uzanan Bir ömür ' Prof. Dr. Aziz Sancar ' için yazmış olduğu kitabı imzalayarak hediye etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Malatya Flaş Haber’in köşe yazarı Emekli Vali Adnan Yılmaz ve Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, özel bir ziyaret için Malatya’ya gelen bu ziyaret kapsamında Basın Konteynerin de bulunan Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber’i ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

       Emekli Vali Adnan Yılmaz ve Osman Genç, ziyaret sırasında Gazeteci Remzi Hayta’dan Malatya’nın depremden sonraki durumu hakkında bilgi alarak, Malatya’nın yeniden yapılanma sürecine dair duygularını paylaştılar. Ziyaretin sonunda Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Remzi Hayta’ya Ay Yıldızlı Plaket takdim ederek anlamlı bir jestte bulundu.

        Ziyaretin ardından gazeteci Remzi Hayta duygularını şu şekilde ifade etti: “Son günlerde almış olduğum en güzel hediyelerden biri. Beni çok mutlu ettiniz. Bu güzel hediyeyi yaşadığım süre içerisinde en güzel şekilde evimin en güzel yerinde muhafaza edeceğim.”

         Emekli Vali Adnan Yılmaz, ziyaretin ardından duygularını şu sözlerle ifade etti: “Malatya’ya gelip te sizleri ziyaret etmemek olur mu?. Sizleri her zaman takip ediyoruz ve sizleri seviyoruz. Malatya’nın güzelliklerini ve zorluklarını yakından görmek, bize bu şehre dair daha derin bir anlayış kazandırdı. Samimi ilgilerin ve misafirperverliğin için çok teşekkür ederim.”

       Bu anlamlı ziyaret, Malatya medyasında unutulmaz bir iz bıraktı ve birlik ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak kaydedildi.

          Emekli Vali Adnan Yılmaz Gazeteci Remzi Hayta’ya ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’na “Mardin’den Nobel’e Uzanan Bir ömür “ Prof. Dr. Aziz Sancar “ için yazmış olduğu kitabı imzalayarak hediye etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN