Er' Malatya'yı Hep Birlikte Ayağa Kaldırmalıyız'

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'den Malatya Derin Haber'e Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

            AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er beraberinde AK Parti  Basından sorumlu Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Boyraz ile birlikte Basın Konteynerinde bulunan Malatya Derin Haber’i ziyaret etti. 

             Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu tarafından karşılanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Ziyarette yaptığı sohbette Malatya için düşündüklerini şöyle dile getirdi:“ Malatya’da tek ve ilk olarak barınma sorununu çözmek olduğunu kaydeden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er, “Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldırmalıyız. 

         Önceliğimiz barınma sorununu çözmek olacak kalıcı konut inşaatlarına hız vereceğiz. Önce konut ve işyerlerini yapmak öncelik olacak. TOKİ’den bir heyet Malatya’ya geliyor, projeleri inceliyoruz ve hızla yapılmasına sağlayacağız. Bu konuda Hep birlikte el ele vereceğiz. Şu şehri yeniden ayağa kaldıracağız “ dedi

          Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise ziyaretten dolayı teşekkür ederken, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN