Esenlik Şirketi Malatyalı Mangalcıları Unutmadı

Mişmiş Park Tabiat Parkında Mangal yakmak isteyenlere Duyurulur, Orduzu Tabiat Parkı Esenlik Şubesi Hizmete girdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya’nın öz kaynaklarıyla kurulan Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Şirketi her gün büyüyerek ve güçlenerek kaliteli ve ucuz fiyat politikalarıyla piyasayı kontrol altına alması Malatya’da takdir almaya devam ediyor. 

        31 Mart yerel seçimler sonrası yeni göreve gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in atadığı Esenlik Şirketi Genel Müdürü Veysel Tay ve Genel Müdür yardımcısı Naci Bayrakçı'nın işe hızlı başlamalarıyla birlikte yaz sezonunda Mangal yapmak isteyenlerin ihtiyacını da düşünen Esenlik Şirketi yöneticileri Orduzu Tabiat Parkı Esenlik Şubesini Hizmete açtılar.

         Havaların ısınmasıyla birlikte Mişmiş Park Tabiat Parkında Mangal yakmak isteyenlere Duyurulur, Orduzu Tabiat Parkı Esenlik Şubesi Hizmete girdi. 

         Piknik malzemeleri, mangal, mangal kömürü, tavuk, ve çerez çeşitleri mevcutları ile Malatyalı Piknikseverleri bekleyen Orduzu (MișMiș Park) Tabiat Parkı Esenlik Şubesi hizmette sınır tanımıyor. Güvenli alışverişin adresi olarak Malatyalıların tercihi Esenlik Süpermarketler şubelerinde binlerce ürünü ucuz ve kaliteli olarak bulmak mümkün. 

          Vatandaşlar ise hizmetlerden hayli memnun olduklarını alışveriş yaptıklarında belirtiyorlar.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN